De 25.000ste bezoeker bij de Tippe

De gelukkige is Marco Grootscholten. Marco komt uit Lemelerveld en hij zwemt regelmatig met zijn kinderen Iris en Sverre bij het Heinose openluchtbad. Hij was dan ook blij verrast, dat hij de winnaar is van een gratis abonnement voor 2016. Hij ontving de cheque uit handen van Peter Gras, directeur van Sportbedrijf Raalte en een bos bloemen van Inge Prins, coördinator bij de Tippe.

Ook kreeg een van de vele vrijwilligers bij de Tippe, Paulien Boxebeld uit handen van Jac Seine een bos bloemen. Jac bood het bloemetje aan namens de Stichting Vrienden van de Tippe als symbool en waardering voor al het werk wat de vele vrijwilligers bij de Tippe doen. Op de foto van links naar rechts: Marco Grootscholten, Peter Gras, Paulien Boxebeld, Inge Prins, Jac Seine en de kinderen Iris en Sverre.

De Tippe 25.000e bezoeker

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

100.000 mensen waarschuwden anderen via CoronaMelder

100.000 mensen waarschuwden anderen via CoronaMelder 100.000 mensen die positief zijn getest ...