Drugs ontdekt op woonboot in Deventer

De politie heeft donderdagmorgen 16 juli in een woonboot aan de Hunneperkade ongeveer 7 kilo softdrugs en een fors geldbedrag (duizenden euro’s) gevonden. De bewoners, een 35-jarige man en een 31-jarige vrouw, zijn aangehouden. Na een tip is de politie een onderzoek gestart. Dat leidde tot een huiszoeking op donderdagmorgen 16 juli.

Ze troffen in de woonboot 7 kilo aan softdrugs en duizenden euro’s aan. Tijdens de huiszoeking vonden ze ook nog een aantal wapens, een boksbeugel, pepperspray en een ploertendoder, en apparatuur voor een hennepplantage. De politie heeft alles in beslag genomen en stelt een nader onderzoek in.

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Online wegwijzer voor ondernemers …inDeventer!

Deventer Marketing heeft in samenwerking met het Ondernemershuis Deventer een nieuwe website ...