Overval op stationskiosk in Apeldoorn

Zondagmorgen 12 juli heeft een man een overval gepleegd op een kiosk op het NS-station. Hij bedreigde een medewerkster en eiste geld. Vervolgens ging hij er te voet vandoor. De overval vond even na 09.00 uur plaats op perron 3/4. De overvaller betrof een lange, licht getinte man die zijn haar achterovergekamd droeg en mogelijk een bril op had.

De politie is op zoek naar eventuele getuigen van de overval of personen die een man met het betreffende signalement zondagochtend hebben gezien in de omgeving van het station. Zij kunnen contact opnemen met de politie in Apeldoorn via telefoonnummer 0900-8844.

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Ongewenst bezoek : Oplichters actief in Raalte

Bij Carinova zijn recent meldingen binnengekomen dat enkele inwoners van Raalte bezoek ...