Windturbines langs de A1 bij Deventer staan er al bijna

De bouw van de twee windturbines langs de A1 bij Deventer gaat in een behoorlijk rap tempo. De turbine die het dichtst in de bebouwde kom komt te staan namelijk pal aan de overkant van de Mac Donalds staat al op hoogte. Op de kop van deze windturbine op het motorhuis staat te lezen Deventer Energie. De komst van de windturbines had veel voeten in de aarde maar de daadwerkelijke plaatsing is nu bijna een feit. De turbines staan zoals verwacht behoorlijk kort op de A1 en het industrieterrein Bergweide.

Windturbine Deventer 9 juli 2015m Windturbine Deventer 9 juli 2015g Windturbine Deventer 9 juli 2015a Windturbine Deventer 9 juli 2015c

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Heilige Lebuinus Parochie op weg naar 2025

FOTO: archief De Lebuinusparochie gaat een nieuwe toekomst tegemoet, waarin heel veel ...