Drietal aangehouden na diefstal gsm in Deventer

Een vrouw uit Zwolle (27) en twee mannen: uit Enschede (24) en Deventer (23) zijn aangehouden na diefstal van een gsm. Op de dansvloer in een uitgaansgelegenheid aan de Brink verloor een Deventenaar zijn telefoon. Toen hij die wilde oppakken bleek die verdwenen te zijn. Hij verdacht de Zwolse van de diefstal en de politie werd gebeld. Bij haar aanhouding viel de gestolen telefoon uit haar kleding.

De twee mannen die bij haar waren bemoeiden zich met haar aanhouding. De Enschedeër beledigde de politie. De Deventenaar weigerde ondanks meerdere vorderingen en fysieke aandrang van de politie de Brink te verlaten.

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Auto klapt frontaal tegen een boom bij Heeten

Een automobilist is vrijdagmorgen tegen een boom aangereden op de Spanjaardsdijk bij ...