Smeltend asfalt in Hellendoorn door de hitte

In de bebouwde kom van het dorp Hellendoorn heeft de hitte het asfalt laten smelten. Het gaat om de (fietsstroken langs) de weg vanaf Ben&Jerry’s naar het noorden, deel van de Reggeweg, Kasteelstraat en Schuilenburgerweg binnen de kom) tot de aansluiting met de Dorpsstraat. 

Die fietsstroken worden afgezet. Omdat de breedte die dan overblijft niet voldoende is om het verkeer in twee richtingen toe te staan, is besloten om tijdelijk één richtingverkeer in te voeren zodat de overlast tot een minimum beperkt blijft. De aannemer treft vrijdag noodmaatregelen om de ergste schade te beperken. De hulpdiensten en het openbaar vervoer worden geïnformeerd.

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Deventer Huisgenoten genoodzaakt om te stoppen met lounge en instroom niet vitale ouderen.

Deventer Huisgenoten is met haar huiskamerformule een succesvol voorbeeld van een gemeenschap ...