GAE speelt eerste voorronde Europa League

GAE is donderdag klaar voor de wedstrijd tegen de Hongaarse club Ferencvaros in de eerste voorronde van de Europa League. Tegen de 7000 GAE supporters komen kijken in het stadion van Emmen, waar de club deze thuiswedstrijd speelt. Dat is vanwege de verbouwing van het eigen stadion de Adelaarshorst.

GAE degradeerde afgelopen seizoen uit de eredivisie, maar verdiende toch een ticket voor Europees voetbal dankzij het fairplayklassement van de Europese bond UEFA. De fans zijn over een week overigens niet welkom bij de return in Hongarije. Ferencvaros mag als straf voor wangedrag geen publiek toelaten in het stadion.

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

PvdA Overijssel wil stationsloketten open houden.

De stationsloketten van Hengelo, Deventer en Zwolle moeten openblijven. Dat wil de ...