Team van rechercheurs op Deventer brandstichtingen

De politie is een onderzoek gestart naar een brandstichting aan de Zandweerdsweg. Zaterdagnacht 27 juni zijn een auto, een vouwwagen en twee carports afgebrand en raakte een andere auto beschadigd. Na technisch onderzoek bleek het om een brandstichting te gaan. Er is een speciaal onderzoeksteam gestart omdat er in juni in Deventer al een aantal brandstichtingen plaatsvonden. Zaterdagnacht kreeg de politie rond 2.25 uur een melding binnen dat er een auto in brand stond aan de Zandsweerdsweg.

De auto stond voor een carport geparkeerd en de vlammen sloegen over naar twee carports, een vouwwagen en een andere auto. Agenten hebben bewoners van de omliggende woningen gealarmeerd en de straat afgezet. De brandweer heeft de brand geblust. De afgelopen weken heeft er al een aantal brandstichtingen plaatsgevonden. Dat was voor de politie reden om een speciaal team te starten met een aantal rechercheurs, een informatiemedewerker en een analist. Op die manier kan er worden gezocht naar een verband tussen eerdere brandstichtingen en relevante informatie worden verzameld.

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Heilige Lebuinus Parochie op weg naar 2025

FOTO: archief De Lebuinusparochie gaat een nieuwe toekomst tegemoet, waarin heel veel ...