Zutphenaar aangehouden voor illegaal wapenbezit

Woensdagmiddag 24 juni heeft de politie een 26-jarige man uit Zutphen aangehouden omdat hij een vuurwapen in zijn bezit bleek te hebben. Ook trof de politie een ploertendoder, een kleine hoeveelheid harddrugs en goederen die gebruikt worden bij hennepteelt aan.De politie stelde een onderzoek in op het verblijfadres van de man naar aanleiding van een tip dat de man in het bezit zou zijn van een vuurwapen en munitie. De politie trof inderdaad een vuurwapen en munitie aan in de schuur van de man. Hierop is de 26-jarige bewoner, die thuis was toen de politie zich bij hem aan de deur meldde, aangehouden.

De politie trof ook diverse goederen aan die gebruikt worden bij hennepteelt, zoals ventilatoren, assimilatielampen en voedingsmiddelen. Deze goederen zijn in beslag genomen en vernietigd. Verder zijn ondermeer een ploertendoder en een kleine hoeveelheid harddrugs aangetroffen en in beslag genomen. Ook een ploertendoder is een illegaal wapen. De verdachte is ingesloten voor nader verhoor en onderzoek. De politie maakt proces-verbaal tegen hem op.

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Ongewenst bezoek : Oplichters actief in Raalte

Bij Carinova zijn recent meldingen binnengekomen dat enkele inwoners van Raalte bezoek ...