Xandro Schenk tekent bij voor GAE in Deventer

Na Lars Lambooij en Sander Duits heeft ook Xandro Schenk zijn verblijf bij Go Ahead Eagles verlengd. De linksbenige verdediger, die in het bezit was van een aflopend contract, heeft een nieuwe verbintenis getekend voor twee seizoenen. “Eigenlijk zijn er twee voorname redenen voor de verlenging van mijn contract”, vertelt Schenk (22). “Allereerst ken ik de club en de fans natuurlijk inmiddels goed. Ik voel me echt op mijn plek in Deventer, vind Go Ahead Eagles een fantastische club. Ten tweede wil ik graag honderd procent gaan voor mijn kans als centrale verdediger.” (Bron ga-eagles.nl)

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Online wegwijzer voor ondernemers …inDeventer!

Deventer Marketing heeft in samenwerking met het Ondernemershuis Deventer een nieuwe website ...