Informatieavond Bouwen in Welsum op 24 juni

Op woensdag 24 juni organiseert de gemeente Olst-Wijhe in Dorpshuis De Bongerd om 20.00 uur een bijeenkomst rondom het bestemmingsplan “Welsum, Noordwestelijke Ontwikkeling”. De gemeente presenteert deze avond aan alle belangstellenden het stedenbouwkundig ontwerp. Iedereen is van harte welkom. Eerder die avond worden, conform de afspraak die tijdens het rondetafelgesprek gemaakt is, de bewoners van het Middelstuk, Plaatselijk Belang en de aspirant kopers geïnformeerd.

Namens de gemeente Olst-Wijhe zijn aanwezig wethouder Herman Engberink, gemeentesecretaris Arie Oeseburg en adviseur Gerard van den Blink. Gert van Marle vertegenwoordigt deze avond de projectontwikkelaar. Het ontwerpplan staat vanaf dinsdag 23 juni 18.00 uur op www.olst-wijhe.nl/wonen/bouwen/bouwen-in-welsum.

 

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Heer en Mevrouw Reins-Melenhorst, Schuilenburg 27 in Raalte 60 jaar getrouwd

Afgelopen maandag 19 augustus waren de heer en mevrouw Reins-Melenhorst, Schuilenburg 27 ...