Gratis concert met Kensington in Deventer

De start van het nieuwe seizoen én van het studiejaar heet voortaan de Grote Kick-Off. Een initiatief van het Burgerweeshuis en het Evenementenbureau VVV Deventer, als onderdeel van het project dEVENTer<30. De eerste editie vindt plaats op dinsdag 25 augustus op het Grote Kerkhof: een gratis openluchtconcert met als hoofdact Kensington.

Kensington, de band die op grote festivals als Pinkpop en Concert at the Sea furore maakt, mag met recht een van de populairste bands van dit moment worden genoemd. In het najaar staat Kensington twee keer in een uitverkocht Ziggo Dome. Met hits als ‘War’ en ‘Streets’ op zak heeft de band meerdere platina singles en albums. Naar verwachting trekt Kensington op dinsdag 25 augustus ruim 6000 bezoekers.

dEVENTer<30: Het Burgerweeshuis en het Evenementenbureau van de VVV Deventer hebben gezamenlijk het project dEVENTer<30 opgezet. Aanleiding was het grote enthousiasme om Serious Request 2016 naar Deventer te halen. Deze poging haalde het niet, maar er was wel veel positieve energie om te komen tot meer events voor jongeren en voor popmuziek.

Het project dEVENTer<30 wil deze energie omzetten in concrete activiteiten. Tijdens de komende editie van Deventer Op Stelten is er al de eerste activiteit: het muziekfestival Hoogtevrees. Met de Grote Kick-Off en de komst van Kensington naar Deventer, maken de initiatiefnemers al op korte termijn hun ambities waar. Burgerweeshuis en Evenementenbureau VVV Deventer zullen de komende jaren blijven werken aan dEVENTer<30, bij voorkeur samen met andere partners in de gemeente Deventer. De Grote Kick-Off is mede mogelijk dankzij gemeente Deventer, Saxion en ROC Aventus.

Grote Kick Off

Kensington

Dinsdag 25 augustus 2015

Grote Kerkhof Deventer

toegang gratis, vanaf 18.00 uur

start podiumprogramma: 19.30 uur

start Kensington: 21.30 uur

 

meer info: www.burgerweeshuis.nlwww.deventer.info

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Speler GA Eagles jeugdteam getroffen door coronavirus

GAE is getroffen door een coronabesmetting. Het gaat om een speler van ...