Twee gewonden bij aanrijding Raalte

Bij een aanrijding op de kruising Almelosestraat en de Hooilandsweg in Raalte zijn donderdagochtend twee vrouwen van 72 en 78 jaar gewond geraakt. Zij werden met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. De 72-jarige vrouw uit Raalte stond met haar auto in het voorsorteervak op de Almelosestraat om de Hooilandsweg in te rijden. Toen zij bij groen licht optrok werd zij van links aangereden door de 78-jarige vrouw uit Mariënheem. Beide auto’s raakten door de aanrijding ernstig beschadigd. De afdeling Verkeersongevallenanalyse doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

PvdA Overijssel wil stationsloketten open houden.

De stationsloketten van Hengelo, Deventer en Zwolle moeten openblijven. Dat wil de ...