Paaltje Colmschaterstraatweg alleen weg voor hulpdiensten

De kruising van de Colmschaterstraatweg en de Van der Wijcklaan in Schalkhaar krijgt een afsluitpaal die alleen nog maar voor  hulpdiensten met een sleutel geactiveerd kan worden. Dat is de oplossing voor de soap met de afsluitpaal die vooral Schalkhaar al een langere tijd bezig houdt. Het afsluiten van de Colmschaterstraatweg met een paaltje midden op de weg zorgde voor veel klachten. Vooral omdat er op dit moment sprake is van nieuwbouw aan de Wijtenhorst en de Douwelerleide. De bewoners en het bouwverkeer moeten flink omrijden. Het beruchte paaltje werd door verkeer gepasseerd via de berm langs de weg. De gemeente wil niet wijken van het standpunt dat de Colmschaterstraatweg alleen gebruikt mag worden door bestemmingsverkeer. De overlast van sluipverkeer dat vanuit Schalkhaar naar de Nico Bolkesteinlaan en de N348 wil rijden is groot.

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Heilige Lebuinus Parochie op weg naar 2025

FOTO: archief De Lebuinusparochie gaat een nieuwe toekomst tegemoet, waarin heel veel ...