Man in Heerde aangehouden met luchtdrukwapen en mes

Een 21-jarige man uit Heerde is donderdagavond 4 juni aangehouden wegens illegaal wapenbezit. De man had een luchtdrukwapen en vlindermes in zijn bezit. De politie trof de man rond 21.00 uur buiten kennis aan vlakbij zijn woning. Na het toedienen van een pijnprikkel kwam de man bij.

Hij verklaarde GHB te hebben gebruikt. De politie trof wel een leeg flesje bij hem aan, maar geen GHB of andere drugs meer. In een tas van de man was een gedeelte van een pistool zichtbaar. Het bleek te gaan om een luchtdrukwapen. Bij doorzoeking van de overige spullen van de man, op grond van de wet wapens en munitie, trof de politie nog een vlindermes aan.

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Ongewenst bezoek : Oplichters actief in Raalte

Bij Carinova zijn recent meldingen binnengekomen dat enkele inwoners van Raalte bezoek ...