OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Deventer Zomerkermis van 6 tot en met 14 juni

De Deventer Zomerkermis wordt dit jaar weer een groot feest. Vanaf zaterdag 6 juni tot en met zondag 14 juni is het centrum van Deventer het leukste deel van de stad. De Deventer Zomerkermis zorgt natuurlijk voor veel plezier en bruist van de zomerse activiteiten.

Met attracties verspreid over de  Nieuwe Markt, Grote Kerkhof en de Brink betekent de Deventer Zomerkermis plezier voor jong en oud. Naast de attracties vinden er ook diverse andere activiteiten plaats. Ferry Doedens opent op zaterdag 6 juni de Zomerkermis Deventer op drie locaties in het centrum. Op maandag 8 juni is er de extra voordelige Eurodag. Woensdag 10 juni is het Kindermiddag en het traditionele vuurwerk vindt dit jaar plaats op vrijdag 12 juni. De gemeente Deventer wenst iedereen een fantastische en gezellige kermis toe!

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Inhoud 435ste uitzending Salland Sport (17 januari 2020)

Vanmiddag start om 14.00 uur een nieuwe uitzending van Salland Sport! We ...