GAE uit Deventer terug naar de Eerste Divisie

GAE is na twee seizoenen Eredivisie voetbal gedegradeerd naar de Eerste Divisie. Na de nederlaag van 1-0 van afgelopen vrijdagavond in Doetinchem won de Graafschap ook maandagmiddag het tweede duel in de play-offs om promotie-degradatie met dezelfde uitslag. Na het doelpunt van de Graafschap liepen teleurgestelde supporters van GAE het veld op.

Daarop besloot scheidsrechter van Boekel om het duel stil te leggen. Na een afkoelingsperiode kon het duel alsnog worden uitgespeeld. GAE voorzitter Edwin Lugt noemde de gebeurtenissen afschuwelijk. Hij zegt dat de rottigheid werd veroorzaakt door maximaal vijftig man. “Je weet dat het de club alleen maar schade toebrengt, ik heb er geen woorden voor.”

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Auto klapt frontaal tegen een boom bij Heeten

Een automobilist is vrijdagmorgen tegen een boom aangereden op de Spanjaardsdijk bij ...