Man uit Twello heeft schroef op brood uit kuipje boter

Een 58-jarige man uit Twello heeft dinsdag een schroef gevonden op zijn boterham. Die bleek afkomstig uit een kuipje boter dat hij gekocht had bij de plaatselijke Jumbo supermarkt. Een woordvoerder van de  Jumbo Supermarkten vertelde “erg te zijn geschrokken van de vondst”. Het kuipje wordt opgehaald bij de klant, zodat er samen met de leverancier onderzocht kan worden hoe dit kon gebeuren. Als goedmaker heeft Jumbo een bos bloemen naar de man uit Twello gestuurd. Hij kreeg ook twee nieuwe kuipjes margarine.

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Gemeenteraad Apeldoorn wil eerste vuurwerkvrije gemeente worden

De gemeenteraad van Apeldoorn wil een algeheel verbod op het afsteken van ...