27e Davo jeugdtoernooi grootste voetbalfeest van Deventer

Vrijdag 15 mei a.s. vindt op sportpark de Rielerenk in Deventer het 27e Davo jeugdtoernooi plaats. Met 85 deelnemende teams wordt dit ongetwijfeld het grootste voetbalfeest van Deventer.

Meer dan 1000 voetballers van C t/m F jeugd zullen die dag het toernooi spelen. Talrijke teams komen uit de regio, maar ook teams uit onder meer Lelystad, Huizen, Leeuwarden hebben ingeschreven. Uit het buitenland komen 8 teams uit Duitsland en als primeur komen 2 teams uit België.

Alle velden van sportpark de Rielerenk zullen worden benut en het Deventer Ziekenhuis stelt de parkeerplaatsen gratis open. Burgemeester Andries Heidema is bereid gevonden de prijzen uit te reiken voor het ochtendgedeelte. Het toernooi begint om 09.00 uur en is om 18.30 uur afgelopen.  Toegang is uiteraard gratis.

 

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Auto klapt frontaal tegen een boom bij Heeten

Een automobilist is vrijdagmorgen tegen een boom aangereden op de Spanjaardsdijk bij ...