Geslaagd menweekend Deventer’85

Afgelopen weekend verschenen er zo’n 34 combinaties aan de start van de jaarlijkse samengestelde menwedstrijd van rijvereniging Deventer’85 in Schalkhaar. De manege van familie Reilink stond ook dit jaar weer decor voor de menwedstrijd. Op de eerste dag van de wedstrijd werd de dressuur en de vaardigheid verreden. Het vaardigheidsparcours was dit jaar een lastige opgave voor veel menners. Weinig aanspanningen bleven foutloos in het kegeltjesparcours. Zondag werd de marathon gereden, waar de deelnemers zo snel en foutloos door de hindernissen moeten. Met als hoogtepunt de spectaculaire water hindernis in de binnenmanege.

Ondanks de fikse regenbuien verschenen alle deelnemers met veel plezier aan de start. In de hobbyklasse ging Dieneke Dijkhuis als een speer en eindigde dan ook als eerste in haar klasse. Bij de enkelspan pony’s klasse 2 in handicap met klasse 1 ging Marjolein Polling met de eerste prijs ervandoor. Francisca Lanke werd eerste in de enkelspan pony’s klasse 3. Bij de paarden won Henk Veurink in het enkelspan klasse 1 en John van de Broek in de klasse 3.

Bij de tweespan pony’s klasse 1 in handicap met klasse 2 was Angelique van Ommen de beste dit weekend. In de klasse 3 bij de tweespan pony’s was Geert Pol onverslaanbaar voor zijn tegenstanders. In de klasse 2 tandem pony’s eindigde Dick Bolt op de eerste plaats en Paul Loman was de beste met zijn tweespan paarden in de klasse 3. Voor de volledige uitslag www.startlijsten.nl

Menwedstrijd deventer paard 2015 menwedstrijd deventer paard 2 menwedstrijd paard deventer 3 menwedstrijd paard deventer 4

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Aanpak overlast uitgeprocedeerde asielzoekers Vechtdallijn kost 1.5 miljoen

De stewards op de Vechtdallijn moeten stelselmatig zwartreizigers aanspreken en daarbij worden ...