Ongeval bij nieuwbouw stadskantoor Deventer

Foto: Auke Pluim. Bij de nieuwbouw van het stadskantoor in Deventer heeft vrijdagmorgen een ernstig ongeval plaatsgevonden. Een heftruck is door de vloer op de begane grond gezakt, en kwam in de kelder terecht. De chauffeur van de heftruck reed over een opening in vloer op de begane grond die met platen was afgedekt. De heftruckchauffeur raakte door dit ongeval ernstig gewond. De man is per helikopter naar het ziekenhuis gebracht. Ook een andere persoon raakte gewond en moest naar het ziekenhuis maar deze verwondingen waren minder ernstig. De inspectie SZW, de voormalige arbeidsinspectie doet onderzoek naar het ongeval op de bouwplaats.

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

PvdA Overijssel wil stationsloketten open houden.

De stationsloketten van Hengelo, Deventer en Zwolle moeten openblijven. Dat wil de ...