DJM bedrijfsdiensten Deventer stopt met jeugdloon

Schoonmaakbedrijf DJM Bedrijfsdiensten uit Deventer stopt per 1 juli met het jeugdloon. Dat betekent dus dat werknemers van 15 tot 23 jaar op dezelfde manier worden beloond als oudere collega’s. Dat bevestigde het bedrijf afgelopen dinsdag na berichtgeving van de NOS. Het Deventer schoonmaakbedrijf DJM Bedrijfsdiensten heeft 380 werknemers in dienst, waarvan tientallen onder het jeugdloon vallen. Het gelijktrekken van de lonen kost het bedrijf enkele duizenden euro’s.

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Deventer Huisgenoten genoodzaakt om te stoppen met lounge en instroom niet vitale ouderen.

Deventer Huisgenoten is met haar huiskamerformule een succesvol voorbeeld van een gemeenschap ...