Deventenaar bedreigt politieman met de dood

Een 47-jarige man uit Deventer is maandagavond 27 april aangehouden voor woordelijke bedreiging met de dood van een politieman. Die was met meerdere politiemensen ter assistentie geroepen voor een oploop bij een horecabedrijf aan de Dorpsstraat. Drie personen werden daar aangehouden voor belediging, nadat tot ontruiming van het terras was overgegaan, dat feitelijk al gesloten had moeten zijn. Bij de aanhoudingen drong het publiek op en bemoeide zich met de aanhoudingen. De man werd ingerekend en is ingesloten. Tegen hem is een onderzoek gestart en wordt proces-verbaal opgemaakt.

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Organisatie Diekdaegen heeft vier genomineerden voor Kei van Wijhe

WIJHE – Vier inwoners van Wijhe komen in aanmerking voor de ‘Kei ...