Vrouw aangereden door trein op station Deventer-Colmschate

Vrijdagmiddag ontstond er een ongeluk op het station Deventer-Colmschate.  Een vrouw kwam in aanrijding met een trein. Door de lage snelheid waarmee het ongeluk gebeurde, heeft het slachtoffer het ongeval overleefd. Wel heeft ze ernstige verwondingen. Volgens ooggetuigen is de jonge vrouw vanaf het perron geraakt door de trein. Het verkeer heeft tijdelijk stilgelegen, maar is inmiddels weer op gang gekomen. Foto’s: infodeventer.nl

Ongeval NS station Colmschate 24 apr 2015b Ongeval NS station Colmschate 24 apr 2015a Ongeval NS station Colmschate 24 apr 2015c Ongeval NS station Colmschate 24 apr 2015d

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Joop van der Wal: wat zijn we hardleers

Hoeveel en hoe vaak is er nou al op alle mogelijke media ...