Drift Karten in de Scheg Deventer uitgesteld

Het Drift Karten bij Sport- en Belevingscentrum De Scheg in Deventer wordt helaas tot nader bericht uitgesteld. Ondanks het feit dat alle voorbereidingen gereed zijn, is dinsdagmiddag na diverse testritten en aanpassingen gebleken dat de geleverde ondervloer voor het Drift Karten op dit moment niet voldoet aan de gestelde verwachtingen.

De leverancier heeft toegezegd om deze overmachtsituatie voor De Scheg zo snel mogelijk te verhelpen. De Scheg gaat alles in het werk stellen om zo spoedig mogelijk operationeel te zijn. Dit is echter alleen het geval wanneer dit op een verantwoorde en goede wijze kan. Wanneer dat precies is kan helaas nog niet worden gezegd.

 

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

PvdA Overijssel wil stationsloketten open houden.

De stationsloketten van Hengelo, Deventer en Zwolle moeten openblijven. Dat wil de ...