Daders snelkraak in Epe ontsnapt na achtervolging

In de nacht van zondag op maandag 20 april heeft de politie twee nog onbekende mannen betrapt bij een poging tot snelkraak bij een winkel aan de Hoofdstraat in Epe. De daders wisten helaas te ontkomen.
Surveillerende agenten, die te voet door het centrum liepen, zagen rond 02.45 uur in de verte een auto met de achterzijde vlakbij een winkelpand staan. Één man bleek te rommelen aan de schuifdeuren van de winkel, de ander stond op wacht.
Op het laatste moment hadden de mannen in de gaten dat ze betrapt waren, en gingen ze er op hoge snelheid in de auto vandoor. De omschrijving van de auto en het kenteken zijn direct door de politiemeldkamer verspreid. In Harderwijk is de auto gespot door de politie, waarna een korte achtervolging ontstond. In de wijk Veldkamp wisten de daders de politie af te schudden. De wijk is nog afgezet en doorzocht door de politie, maar de daders zijn helaas niet aangetroffen.

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Ongewenst bezoek : Oplichters actief in Raalte

Bij Carinova zijn recent meldingen binnengekomen dat enkele inwoners van Raalte bezoek ...