Overvaller kledingwinkel Holten in Duitsland aangehouden

Een 43-jarige man uit Heerlen die wordt verdacht van het plegen van een overval op een kledingzaak in Holten werd gisteren in Duitsland aangehouden. Op 27 maart werd een kledingzaak aan de Dorpsstraat in Holten overvallen. Hij dwong onder bedreiging van een vuurwapen geld uit de kassa. De man is aangehouden met een gestolen auto uit Zeist met valse kentekenplaten van de Duitse plaats Bergisch Gladbach. In een woning is huiszoeking gehouden en zijn goederen in beslag genomen. Het overvallenteam van de politie Oost-Nederland heeft de zaak in onderzoek en heeft verzocht om uitlevering van de 43-jarige verdachte.

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Deventer Huisgenoten genoodzaakt om te stoppen met lounge en instroom niet vitale ouderen.

Deventer Huisgenoten is met haar huiskamerformule een succesvol voorbeeld van een gemeenschap ...