Fietser overleden na aanrijding met auto in Zwolle

Een 27-jarige fietser uit Zwolle raakte op zaterdagochtend 11 april zwaargewond bij een aanrijding met een personenauto op de kruising Blaloweg/Hasselterweg. De man stak rond 00.45 uur de Blaloweg over en werd daarbij aangereden door een personenauto, bestuurd door een 26-jarige inwoner van Apeldoorn. De man is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd waar hij later op de dag overleed aan zijn verwondingen. Naar de toedracht van het ongeval wordt een nader onderzoek ingesteld.

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Deventer Huisgenoten genoodzaakt om te stoppen met lounge en instroom niet vitale ouderen.

Deventer Huisgenoten is met haar huiskamerformule een succesvol voorbeeld van een gemeenschap ...