Roemenen aangehouden bij skimmen geldautomaat

Foto: EUROPOL. Donderdagmiddag 9 april zijn twee Roemenen (19 en 26) aangehouden voor skimmen. Zij worden ervan verdacht een geldautomaat aan de Hellendoornseweg in Mariënheem zodanig te hebben gemanipuleerd dat daardoor een transactie van een klant niet slaagde en een klant voor meerdere honderden euro’s benadeeld werd. Een passerende politieman in zijn vrije tijd reageerde op de verdachte gedragingen van het tweetal in de directe omgeving van de automaat, waarna zij werden ingerekend. De mannen zijn ingesloten.

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Online wegwijzer voor ondernemers …inDeventer!

Deventer Marketing heeft in samenwerking met het Ondernemershuis Deventer een nieuwe website ...