Hoogste punt bouw voor nieuw stadskantoor Deventer bereikt

Afgelopen dinsdag is in Deventer is het bereiken van het hoogste punt bij de bouw van het nieuwe stadskantoor gevierd met het traditioneel “pannenbier”. Het veel besproken stadskantoor moet einde van dit jaar echt helemaal klaar zijn. De bouw van het stadskantoor is december 2013 gestart. Dat gebeurde nadat de Deventer gemeenteraad in 2012 het licht voor de bouw op groen zette. De Deventer gemeenteraad had in 2004 al besloten tot de bouw van een nieuw stadskantoor over te gaan. De Deventer Fotograaf Auke Pluim maakte er een prachtige fotoreportage van.

Hoogste punt Stadhuiskwartier Hoogste punt Stadhuiskwartier Hoogste punt Stadhuiskwartier Hoogste punt Stadhuiskwartier Hoogste punt Stadhuiskwartier Hoogste punt Stadhuiskwartier Hoogste punt Stadhuiskwartier Hoogste punt Stadhuiskwartier Hoogste punt Stadhuiskwartier

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Auto klapt frontaal tegen een boom bij Heeten

Een automobilist is vrijdagmorgen tegen een boom aangereden op de Spanjaardsdijk bij ...