Onrustige stapnacht in Deventer

In de nacht van zaterdag op zondag 5 april zijn in Deventer acht personen aangehouden voor onder meer het niet voldoen aan een bevel of vordering, openbare dronkenschap en mishandeling Een 21-jarige man uit Leiden en twee 22-jarige mannen uit Utrecht werden aangehouden omdat ze het werk van agenten belemmerden en zich bemoeiden met het aanhouden van een persoon. Verschillende keren werd hen gevorderd om weg te gaan. Het drietal voldeed geen enkele keer aan de vordering om te vertrekken, waarna de agenten de wapenstok gebruikten om hen op afstand te houden. Omdat het drietal de vorderingen van de agenten nog steeds niet opvolgden zijn ze aangehouden. Ze zijn overgebracht naar het politiebureau.

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Online wegwijzer voor ondernemers …inDeventer!

Deventer Marketing heeft in samenwerking met het Ondernemershuis Deventer een nieuwe website ...