Agent mishandeld door 18-jarige in Deventer

Een 18-jarige man uit Deventer is in de nacht van zaterdag op zondag 5 april aangehouden nadat hij een agent mishandelde De politie kreeg even voor 01.00 uur de melding dat bij een woning aan de Pieter de Hooghstraat een ruit was vernield. Agenten troffen twee mannen aan die mogelijk iets met de vernieling te maken hadden. Het bleek te gaan om een 18-jarige en een 21-jarige man uit Deventer.

Tijdens het gesprek dat volgde, gaf de 18-jarige man een agent zonder aanleiding enkele vuistslagen op het hoofd. Hierna ontstond een worsteling. De 18-jarige man is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. De 21-jarige man is eveneens aangehouden omdat hij, toen de 18-jarige man werd aangehouden, de agenten beledigde.

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Deventer Huisgenoten genoodzaakt om te stoppen met lounge en instroom niet vitale ouderen.

Deventer Huisgenoten is met haar huiskamerformule een succesvol voorbeeld van een gemeenschap ...