Man aangehouden na aantreffen hennepkwekerij in Deventer

Foto: archief Een 52-jarige man uit Deventer is vrijdagochtend 3 april aangehouden op verdenking van overtreding van de Opiumwet. De politie kwam de kwekerij op het spoor naar aanleiding van klachten over een sterke hennepgeur. Agenten troffen donderdag 26 maart op de bovenverdieping van een woning aan de Gildenburg in Deventer de hennepkwekerij met 61 hennepplanten aan. De hennepplanten en benodigdheden voor de kwekerij zijn in beslag genomen en vernietigd. Uit onderzoek bleek dat de 52-jarige man verantwoordelijk was voor de kwekerij.

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Online wegwijzer voor ondernemers …inDeventer!

Deventer Marketing heeft in samenwerking met het Ondernemershuis Deventer een nieuwe website ...