Winkeldieven in Schalkhaar aangehouden

Na diefstal uit een supermarkt aan de Pastoorsdijk zijn donderdag 2 april twee mannen uit Schalkhaar (20 en 60) aangehouden voor winkeldiefstal.  Het winkelpersoneel was achter de mannen aangegaan en de troffen in de tas van de 60-jarige de gestolen spullen aan. Daarnaast werden 7 telefoons (gsm) in de tas aangetroffen. De 20-jarige was er vandoor gegaan, maar kon later worden ingerekend mede aan de hand van  de beelden die op één van de I-Phones in de tas werd aangetroffen. Medewerkers van de winkel herkenden de 20-jarige daarop. Beide mannen zijn ingesloten.

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Heilige Lebuinus Parochie op weg naar 2025

FOTO: archief De Lebuinusparochie gaat een nieuwe toekomst tegemoet, waarin heel veel ...