Gemeente Raalte gaat weer fietsen verwijderen bij stations

Bij het station in Raalte en Heino, staan nog steeds veel fietsen niet in de stalling. Daarom gaat de gemeente Raalte vanaf dinsdag 7 april weer verkeerd geplaatste fietsen verwijderen. Op de fietsen die niet in de stalling staan wordt een sticker geplakt. Staan die fietsen na een paar dagen nog steeds niet juist geparkeerd, dan nemen de medewerkers van de gemeente deze fietsen  mee naar de gemeentewerf. De verkeerd geplaatste fietsen kunnen bij de gemeentewerf aan de Enkstraat opgehaald worden. Dat kan iedere woensdag tussen 10.00 en 11.00 uur. Ook is het mogelijk om hiervoor een afspraak te maken via telefoon 0572 347 799.

 

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Auto klapt frontaal tegen een boom bij Heeten

Een automobilist is vrijdagmorgen tegen een boom aangereden op de Spanjaardsdijk bij ...