Geen Wildlifepark op Linderveld in Deventer

Projectontwikkelaar Dormio uit Arnhem gaat niet verder met de plannen voor een wildlifepark met bungalows op het Linderveld bij Deventer. Dormio stopt met de plannen nadat de gemeenteraad van Deventer woensdagavond besloot dat het bedrijf de onderzoekskosten voor het project zelf moet betalen.

De woordvoerder en mededirecteur van Dormio de heer Bosman zegt: “Het is teleurstellend dat het misloopt, maar deze uitkomst hadden we niet verwacht”. De heer Bosman spreekt van een gemiste kans voor de gemeente, maar geeft ook aan dat als het om een onherroepelijk bestemmingplan was gegaan het financiële risico van 235.000 euro door Dormio wel was overwogen.

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

PvdA Overijssel wil stationsloketten open houden.

De stationsloketten van Hengelo, Deventer en Zwolle moeten openblijven. Dat wil de ...