Route voor bouwverkeer Douweler Leide Deventer duidelijk

Het stadsbestuur van Deventer heeft een definitieve route gekozen voor het bouwverkeer voor de woningbouw in Douweler Leide (Schalkhaar). Bouwverkeer vanaf de Nico Bolkesteinlaan kan via een tijdelijke weg langs de sportvelden naar het bouwterrein. Deze situatie geldt tot oktober 2015. De gemeente heeft verschillende varianten tegen elkaar afgewogen. De uiteindelijke keuze is gebaseerd op de mate van overlast voor omwonenden, de mogelijkheid voor realisatie op korte termijn en kosten. Hoewel er sprake is van overlast voor omwonenden van de tijdelijke bouwweg, wordt voorkomen dat het bouwverkeer een weg moet vinden door het dorp en de wijk.  De aanleg van de tijdelijke weg kost 35.000 euro en wordt betaald uit het projectbudget van Douweler Leide.

 

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Deventer Huisgenoten genoodzaakt om te stoppen met lounge en instroom niet vitale ouderen.

Deventer Huisgenoten is met haar huiskamerformule een succesvol voorbeeld van een gemeenschap ...