Gewelddadige winkeldiefstal met stanleymes in Deventer

Bij een bedrijf aan de Keizer Karellaan is woensdag 25 maart een 41-jarige man uit Deventer aangehouden voor winkeldiefstal met geweld en bedreiging. Op het moment dat hij door medewerkers van het bedrijf bij de kassa werd betrapt met niet afgerekende spullen in zijn tas greep hij een stanleymes en bedreigde daarmee een medewerker. Buiten de zaak ging de bedreiging door. Een andere medewerker en een omstander zagen kans om de man te ontwapen en aan de inmiddels gealarmeerde politie over te dragen. De Deventenaar blijft ingesloten.

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

PvdA Overijssel wil stationsloketten open houden.

De stationsloketten van Hengelo, Deventer en Zwolle moeten openblijven. Dat wil de ...