Mannen met ijzeren staven en bijlen op Andriessenplein in Deventer

Maandagavond 23 maart zijn drie mannen; uit Zutphen (23) en Deventer (23 en 29) aangehouden voor openlijke geweldpleging op het Andriessenplein. Vanaf het Andriessenplein kwamen meldingen dat mensen rondliepen met ijzeren staven en bijlen. Een 19-jarige Deventenaar voelde zich bedreigd en deed aangifte van bedreiging met de dood tegen het drietal. Zij zijn ingesloten. De auto waarin zij reden en aangetroffen bijlen werden inbeslaggenomen. Bij een andere 19-jarige Deventenaar, die kennelijk ook bij het incident betrokken was en later aan het politiebureau kwam, werd een honkbalknuppel in zijn auto aangetroffen. Hij werd aangehouden voor verboden wapenbezit.

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Speler GA Eagles jeugdteam getroffen door coronavirus

GAE is getroffen door een coronabesmetting. Het gaat om een speler van ...