Man aangehouden na tasjesroof in Deventer

De politie heeft dinsdagmiddag 10 maart op de Veenweg een 49-jarige Deventenaar aangehouden in verband met verdenking van tasjesroof. Hij zou een 76-jarige vrouw uit Deventer hebben beroofd. De vrouw had gepind bij een bank aan de Verzetslaan Vermoedelijk heeft de man haar tas uit haar fietstas gehaald terwijl op zijn scooter naast haar reed. De vrouw merkte het al snel op en heeft meteen de politie gealarmeerd. Een agent had de verdachte die morgen nog staande gehouden in verband met een controle. De man is opgespoord en meegenomen naar het politiebureau.

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Auto klapt frontaal tegen een boom bij Heeten

Een automobilist is vrijdagmorgen tegen een boom aangereden op de Spanjaardsdijk bij ...