Deventer Belang wil Karel de Grotelaan weer open

De fractie van Deventer Belang stelt schriftelijke vragen aan het college over het hoe en waarom van een schadevergoeding van ruim een ton aan cafetaria Nera Snacks op winkelcentrum Keizerlanden in Deventer. De fractie wil graag weten wat er nu gebeurt met het budget voor het onderhoud op de Grote Ratelaar als het geld (34.000 euro) van de schadevergoeding onder andere uit dat geldpotje komt. Het andere bedrag (72.000 euro) komt uit de algemene reserve van de gemeente Deventer. Deventer Belang was altijd al tegen de knip (afsluiting) in de Karel de Grotelaan. De fractie vraagt dan ook om uitleg en wil weten of het college  de afgesloten weg weer open wil stellen.  Ook wil Deventer Belang graag dat de omgeving van het winkelcentrum opgeknapt wordt en dat de ambtelijke besprekingen met NSI (de eigenaar van het  winkelcentrum Keizerslanden) worden gestopt. De fractie denkt dat de schadevergoeding een precedent werking kan hebben en dat meer bedrijven er gebruik van gaan maken. En hoe zit het dan nu met het opknappen van de Grote Ratelaar.

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

PvdA Overijssel wil stationsloketten open houden.

De stationsloketten van Hengelo, Deventer en Zwolle moeten openblijven. Dat wil de ...