Deventer in RTL4 programma Nederland Heeft Het!

Deventer wordt in de schijnwerpers gezet! Op zondagmiddag 15 maart rond 16.00 uur is Deventer te zien in het RTL4 programma Nederland Heeft Het!  Nederland Heeft Het! laat in de winter zien wat Nederland te bieden heeft. Dit nieuwe televisieprogramma geeft (reis)tips en gaat dieper in op de geschiedenis van diverse interessante plekken.

De skyline van Deventer biedt een prachtig openingsbeeld van de uitzending, waarin presentator Dirk Taat en Karin Smeenk van de VVV Deventer de kijkers meenemen de stad in. Het programma brengt o.a. een bezoek aan het Stadsarchief en Athenaeumbibliotheek, stadsplein de Brink met de Deventer Koekwinkel en het Bergkwartier. Tevens gaat presentator Dirk Taat op pad met aankoopmakelaar Sandra Fortuin. Zij zal toelichten wat Deventer een aantrekkelijke stad maakt om in te wonen en wat een aankoopmakelaar kan betekenen bij het kopen van een huis.

Uitzending Nederland Heeft Het! op RTL4 op zondag 15 maart om 16:00 uur, met herhaling op zaterdag 21 maart om 14:00 uur.

Opnamen Nederland Heeft Het - Stadsarchief en Athenaeumbibliotheek Opnamen Nederland Heeft Het - Deventer Koekwinkel

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Vanaf juni weer ruime programmering bij Zwembad Tijenraan

Vanaf dinsdag 2 juni start Zwembad Tijenraan weer een uitgebreide programmering op. ...