Jannie Lamberts aanspreekpunt jeugd, werk en zorg in Deventer

Per 1 maart is Jannie Lamberts gestart als een onafhankelijk aanspreekpunt jeugd, werk en zorg. De gemeente heeft sinds 1 januari 2015 nieuwe taken op het gebied van jeugdhulp, werk, zorg en ondersteuning. Mevrouw Lamberts kan knelpunten signaleren en onder de aandacht brengen van de gemeente. Als oud CDA raadslid en voorzitter van symposia van de gehandicaptenraad, heeft zij veel ervaring met de communicatie tussen bewoners en bestuur, en kan zij zich goed in anderen verplaatsen en kent zij de weg binnen de gemeente.

Jannie Lamberts is van maandag tot vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur te bereiken via telefoonnummer: 06 51 05 41 88. Of via e-mail: aanspreekpuntJWZ@deventer.nl. Zij maakt de komende maanden kennis met de instellingen die een rol vervullen op het gebied van jeugd, werk en zorg.

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

PvdA Overijssel wil stationsloketten open houden.

De stationsloketten van Hengelo, Deventer en Zwolle moeten openblijven. Dat wil de ...