Wethouder Grijsen opent aandelenbeurs in Amsterdam

Wethouder Liesbeth Grijsen opende vrijdagochtend de aandelenbeurs in Amsterdam. In gezelschap van de ambtenaren van financiën luidde zij de gong. Wethouder Grijsen had deze bijzondere eer omdat Deventer de prijs voor het beste jaarverslag in de publieke sector heeft gewonnen, de Deloitte Kordes Award 2014. De prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan (semi-) overheden.Deventer kreeg de prijs voor het jaarverslag 2013, dat voor het eerst via een app beschikbaar was. De jury vond de app goed leesbaar, transparant en innovatief.

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Deventer Huisgenoten genoodzaakt om te stoppen met lounge en instroom niet vitale ouderen.

Deventer Huisgenoten is met haar huiskamerformule een succesvol voorbeeld van een gemeenschap ...