Maaltijdbezorger met vuurwapen beroofd

Vrijdagmorgen 27 februari rond 01:00 uur is bij een flatgebouw aan de Graaf Reinoldstraat een maaltijdbezorger uit Deventer, door twee mannen van zijn geld beroofd. Op het moment dat hij zijn scooter had stilgezet stonden twee mannen voor hem en moest hij, onder bedreiging van een handvuurwapen, zijn handelsgeld aan hen afgeven. De mannen gingen er lopend vandoor in de richting van de Margijnenenk. De overvallers zijn twee lichtgetinte mannen van vermoedelijk Noord-Afrikaanse afkomst. Ze zijn rond de 1.80 m lang, ze droegen beiden een muts en een sjaal voor het gezicht. Ze droegen beiden donkere kleding.

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

PvdA Overijssel wil stationsloketten open houden.

De stationsloketten van Hengelo, Deventer en Zwolle moeten openblijven. Dat wil de ...