Bakkerij Maatman uit Deventer geeft peuters een kijkje in de keuken

De kinderen van Partou peutergroei aan de Oudaenstraat zijn als afsluiting van het thema ‘bakkerij’ op bezoek geweest bij de bakker. De peuters hadden hun zelfgemaakte bakkersmutsjes op en zongen  “bakker, bakker wat doe je vandaag…” De kinderen mochten de hele bakkerij bekijken en ondertussen vertelde de bakker waar brood van gemaakt wordt en natuurlijk liet hij de oven zien en gaf hij een demonstratie hoe het brood erin wordt geschoven. De peuters vonden het erg leuk en kregen van de bakker nog een lekker bolletje. Het was een leuke en leerzame ervaring!

 

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Auto klapt frontaal tegen een boom bij Heeten

Een automobilist is vrijdagmorgen tegen een boom aangereden op de Spanjaardsdijk bij ...