Ambtenaren te dik in Rijssen

Op de website van RTV Oost lezen we dat meer dan 50 procent van de 260 ambtenaren in het gemeentehuis in Rijssen te dik zijn. Volgens de gemeentesecretaris is het verstandig als ze meer fruit eten en ook meer bewegen. Het percentage van mensen met een overgewicht ligt onder de ambtenaren zeker tien procent boven het landelijk gemiddelde; ruim 50 procent in plaats van 40 procent. Dat komt doordat kantinepersoneel weet wat de ambtenaren lekker vinden. Er wordt meer fruit beschikbaar gesteld en er komen mogelijkheden voor een abonnement op de sportschool.

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

BBB: Huidige politiek is verantwoordelijk voor ontboering van Nederland

Zestienduizend boerenbedrijven hebben geen opvolger. Deze cijfers die het CBS vandaag heeft ...