Restaurant Sallandshoeve wordt een partyboerderij

Op Zondag 1 maart van 14.00 – 17.00 uur slaat Partyboerderij Sallandshoeve de deuren open voor publiek. Iedereen kan deze dag gratis en vrijblijvend kennis maken met vele nieuwe activiteiten van de partyboerderij: bubbelvoetballen, sumo worstelen, bungeerunbaan of een van de overige 50 activiteiten. Vanaf dat moment slaat Restaurant Sallandshoeve een andere weg in. “Met de Partyboerderij verleggen we het accent van een restaurant naar een locatie waar leuke, sportieve activiteiten worden georganiseerd. Hierbij vinden wij het belangrijk dat iedereen na een activiteit met een grote glimlach en een tevreden gevoel naar huis gaat”, aldus Maarten-Teun Nijmeijer. Yoeri Maas vult aan: “We verzorgen een complete belevenis voor onze bezoekers. Een vrijgezellendag of bedrijfsuitje organiseren, maar je twijfelt nog over de invulling? Wij denken graag met je mee.”

Naast het verzorgen van activiteiten, kunnen gasten bij de sfeervolle partyboerderij terecht voor een feest voor elke gelegenheid: een verjaardag, huwelijk, jubileum, noem maar op. Maarten-Teun Nijmeijer: “We zorgen voor een onvergetelijk feest, afgestemd op je persoonlijke wensen. Van een uitbundig feest tot een intiem en sfeervol samenzijn bij de open haard. Lekker eten en drinken mogen daarbij natuurlijk niet ontbreken.” Vanaf medio maart presenteren wij onze nieuwe website, www.partyboerderijsallandshoeve.nl. Deze interactieve website zal vol staan met de nieuwste activiteiten. De activiteiten zijn zowel bij Sallandshoeve alsmede op locatie te boeken. Alle informatie over de activiteiten is op de site terug te vinden.

Partyboerderij Sallandshoeve biedt sportieve activiteiten voor jong en oud. Een complete belevenis voor iedereen. We willen een complete middag, avond of zelfs gehele dag uit verzorgen. En met de unieke mogelijkheden van de Sallandshoeve is dit mogelijk. Naast het natje en droogje, verzorgt de Sallandshoeve de activiteiten, entertainment en eventuele overnachtingsmogelijkheden. Partyboerderij Sallandshoeve is gevestigd in een sfeervolle oude boerderij en bestaat uit vier ruimtes: de kelder, bar, vuurplaats en dêle. Partyboerderij Sallandshoeve is te vinden aan de Holterweg 85a in Nieuw Heeten. is open van donderdag tot en met maandag vanaf 14.00 uur (weekend vanaf 12.00 uur) en op afspraak.

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

PvdA Overijssel wil stationsloketten open houden.

De stationsloketten van Hengelo, Deventer en Zwolle moeten openblijven. Dat wil de ...