Serious Request is van de baan in Deventer

De gemeenteraad heeft afgelopen woensdagavond niet ingestemd met deze motie van D66 en GroenLinks om Serious Request naar Deventer te halen in 2016. Alle fracties met uitzondering van D66, GroenLinks, CU en DeventerNU waren tegen de motie. Daarmee is het dus einde verhaal voor Serious Request in Deventer in 2016. De gemeente Deventer gaat zich dus niet inschrijven. Lars Wuijster van de fractie van de lokale VVD gaf bij Salland TV aan dat het een slecht voorbereid verhaal was en dat de financiële dekking niet solide genoeg was.

Ook de verantwoordelijk wethouder Hartogh Heys (D66) zat niet echt lekker in het verhaal. Bovendien is het een overkoopbaar verhaal om in de huidige tijden, als gemeenteraad akkoord te gaan met een budget van 550.000 euro voor een evenement als de gemeente kan opdraaien voor het volle bedrag als de externe financiering van de helft van de benodigde 550.000 euro niet lukt.

Over Salland TV

Eén reactie

  1. Goh, ik wou dat ze zich zo kritisch hadden opgesteld toen de plannen voor het 65 miljoen euro kostende stadskantoor werden goedgekeurd.

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Auto klapt frontaal tegen een boom bij Heeten

Een automobilist is vrijdagmorgen tegen een boom aangereden op de Spanjaardsdijk bij ...