Hinkelen voor de Waterschapsverkiezingen in Salland

Op tien locaties in Raalte en Heino kom je hinkelpaden van het waterschap tegen op de stoep. Door middel van ‘reverse graffiti’ (omgekeerde graffiti) wordt aandacht gevraagd voor de waterschapsverkiezingen met een variatie op een bekend versje: “Hink, sprong, stap, stem op 18 maart voor het waterschap”. Op 18 maart 2015 bepalen de inwoners van Groot Salland wie de leden van het algemeen bestuur worden door hun stem uit te brengen tijdens de waterschapsverkiezingen. Waterschap Groot Salland vraagt op een ludieke en duurzame manier aandacht voor de verkiezingen met reverse graffiti.

Bij deze techniek wordt de stoep niet beklad met graffiti, maar juist schoon gespoten met water. Door het sjabloon op de grond te leggen en er met een hogedrukspuit op te spuiten, ontstaat een boodschap op de vervuilde ondergrond. Ook is er op sommige plekken gewerkt met krijt. De boodschappen zijn een aantal weken zichtbaar en verdwijnen daarna vanzelf. De hinkelpaden vind je in Raalte onder andere rond de Grote Markt, het station en bij VV Rohda Raalte. In Heino kom je ze tegen bij het station en bij de Action. De boodschappen zijn daarnaast ook nog te zien in 8 andere Overijsselse plaatsen.

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Speler GA Eagles jeugdteam getroffen door coronavirus

GAE is getroffen door een coronabesmetting. Het gaat om een speler van ...